fredag 19 augusti 2022

Fredagens guldstjärna är utdelad

30 grader och fortfarande sommar, vilket innebär att badsäsongen ännu inte är över och är du lyckligt lottad som vi så finns det möjlighet till poolhäng efter avslutad arbetsdag.



Igår blev vi extra ompysslade då Lejonkungen körde ut oss ur köket och lagade fredagsmiddag, det är inte ofta han svänger ihop något och bjuder, därför kändes helgens inledning ännu lyxigare. Jag blev beordrad att chilla och fick inte komma in i köket. En guldstjärna ska han dessutom tilldelas då köket var skinande rent när middagsklockan ringde och vi fick sätta oss till bords.



En arbetsdag återstår denna vecka (idag då jag jobbar i butiken) sen går det att läsa vila/återhämtning på min todolista  (imorgon) ... för nästa vecka är precis lika fullspikad med arbete. Kanske lite väl mycket men därefter lugnar det ner sig och återgår till det som skulle kunna kallas Mias normalvardag.



Vad gäller katterna så har de fortfarande ingen lust att komma in. Stanley har i skrivande stund varit ute i en vecka och Audrey två nätter. Vad som är positivt är att de visar sig, kommer hem för att dricka vatten och norpa åt sig en mumsbit eller två om tillfälle ges.

Igår på morgonen fick mannen till och med klappa Stanley (utomhus) när jag gått till jobbet. Innan dess hade S svarat mig med bugning samt jamat när jag undrade om de ville ha "mat mat" men då undertecknad ställde skålarna inne istället för på altanen så backade katterna. De både tror och förstår att dörren troligtvis stängs och att hussen samt matten kommer att hänvisa till vila inomhus.

Fortsättning följer ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar