onsdag 10 februari 2021

Hade varit schysst med information MEN "de" tänkte väl inte på den?

Igår fick vi det bekräftat, det som mannen trodde. Svaret kom med morgontidningen. På första sidan syntes ett stort foto på värnpliktiga med automatvapen.

I tisdags hörde vi ljud som inte ingår i vår vardag, det smattrade, blev tyst och sen återkom "smällarna". Stanley reagerade med rädsla. Vår hankatt tycker inte om okända läten, de gör honom otrygg och för att skydda sig själv kröp han längst in under vår vita soffa.

Mannen gissade att oljudet kom ifrån de tomma och utrymda lokalerna (nära oss), de som så småningom ska rivas och ersättas av bostäder. Han påstod också att det lät som automatvapen?

I vår lilla idyll???

Finns en skjutbana en bit bort vilken sällan används men ljudet kom inte därifrån. Underligt. Vad kunde det vara? Mannen hade rätt. Enligt morgontidningen hade försvaret haft en adrenalinfylld övning. De hade lekt krig. 

Vore det inte schysst att meddela boende i området detta? I stort sätt alla hushåll har husdjur och bland studenterna på andra sidan allmänningen finns massor av hundar. Vad jag vet så gillar de skottlossning lika lite som Stanley ...




 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar