söndag 6 februari 2022

En surrealistisk resa

Igår besökte jag både vår egen hemstad samt London och New York inom loppet av10-15 minuter, flög över samt promenerade på gator och i parker. Surrealistiskt och häftigt.

Jag och mannen befann oss hos Lejonkungen och under tiden som jag reste runt i världen så fick sonen hjälp med sitt påbörjade pussel (det han tänker bygga utan att titta på bilden ...)

Lejonkungen äger ett par VR- (virtual reality) glasögon och med dessa på samt två handkontroller i mina händer skickade han ut mig i cyber space, guidad av Google maps.

Började i vår egen stad, flög bland annat från domkyrkan och slottet hem till vår lilla gata och hus. Efter det hängde jag i London och senare i New York. Fick äntligen gå över Brooklyn bridge (när jag och mannen började promenera regnade det på tvären och blåste stormvindar så vi avbröt)!

Att flyga snabbt kändes som att sugas mot en stark magnet, hjärnan hann inte riktigt med och det gav ett lätt illamående, ungefär som du kan uppleva i vissa typer av åkattraktioner. Lejonkungen och mannen sa att det därför är bäst att inte resa för länge var på de kallade hem mig.

Illamåendet la sig och så här i efterhand så påminner det en del om det illamående du kan uppleva om du hänger uppochner för länge (tänker på mina aerial klasser).





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar