fredag 24 mars 2023

Åldersrynkor ...



Igår på min lunchrast tog jag en promenad i city. Inne i en galleria frågade en butiksanställd om jag önskade gratis ögonkuddar? (I min värld betyder det: What???)

Kvinnan påstod att jag har fin hy. Jag stannade upp något förundrad och svarade att det inte finns något annat än tvål och vatten som kommer nära mitt ansikte. Undertecknad vet att fina rynkor syns och att jag (enligt många "kunniga") borde använt/använda krämer. Men ...

Lite nyfiken (som jag ofta är på nya erfarenheter) så hängde jag med in i butiken för att hon skulle få göra ett experiment. Berättade att vi hade nio minuter på oss. Jag fick ett serum applicerat under ena ögat och därefter inmasserat med en liten apparat. 



Så började säljsnacket. Alla nödvändiga krämer inklusive apparaten skulle gå på över 5000 kr! Men hon kunde ge mig extra bra pris ...

För att göra historien kort så kan jag berätta att jag lämnade butiken utan att köpa något. Bekräftade dock säljaren som var en ung, trevlig och sympatisk tjej. Visst bryr jag mig om mitt utseende men att åldrars hör livet till och att köpa produkter för många tusen som jag inte ens vet om de fungerar ... nej tack.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar