lördag 17 juni 2017

Fjärilarna som fladdrade bort


Igår när jag skulle sätta mig på cykeln för att trampa iväg till studion så uppmärksammade jag ett gäng fjärilar i magen, de fladdrade runt och talade om för mig att jag FAKTISKT var nervös!? Vad hade jag egentligen gett mig in på? En helg med avancerad inversion i handstående.

Ja ja ... poängen är ju att ha roligt, att vara lekfull och släppa all prestation. Det går som det går.

Kommer till studion och upptäcker att fler känner som jag t o m vår "lärare" (även om Dans pirr är av annat slag). Vi börjar med en presentation (på engelska) och därefter fladdrar fjärilarna iväg. Jag har satt ord på känslan, nu är det fokus som gäller.



Ett steg i taget, stressa inte in i positionerna utan lyssna. Märker att kroppen följsamt hänger med och att jag är redo. Huvudet är lugnt, inga viskande röster som tvivlar utan istället en tillit att allt eller inget är möjligt, är tillåtet. Det blir som det blir ...

Jag vet hur mycket jag har att arbeta med men samtidigt förstår jag att målet är inom räckhåll, mycket
 närmare än jag vågat tro. Allt handlar om att träna, öva, nöta, att våga säga till mig själv "jag kan, jag vill, jag kommer att lyckas!"



Hade kunnat skutta ut från studion efter första passet. Dan fick en spontan kram av ren och skär lycka innan jag susade hem på min cykel. Dags att duscha och byta om, hade en examensfest att närvara vid. Missade eftermiddagsklassen med balans som tema, ja ja så kan det bli ...

Längtar till dagens avslutande övningar när vi ska kombinera linjering och balans. Visserligen saknar jag kunskap och information (missade ju tre timmars praktik) men det är okey. Det blir som det blir och oavsett resultat så har jag haft roligt! Outside the box är nog min grej ... jag trivs här/där!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar