fredag 23 februari 2024

Stämplad ... om än oavsiktligt



Tror inte jag varit med om detta tidigare eftersom jag inte är eller varit fotbollsspelare men igår hände det som inte hänt tidigare.

Jag var halvvägs in i ett intensivt träningspass då foten plötsligt satt fast, under en annan sko. Vi rörde oss snabbt till musik och det blev liksom tvärstopp.

Aj!

Hur gick det egentligen med foten, tanken for igenom huvudet, kunde jag fortsätta? Hade ingen lust att kliva av så jag testade att belasta höger fot, först gjorde det lite ont men ju mer jag ansträngde mig för  att använda så stor del av fotsulan så okeyade kroppen rörelserna.



Den stackars kvinna som ofrivilligt stämplat mig undrade? I mina ögon hade hon inte gjort något fel, det var trångt i salen och ett felsteg fanns i riskanalysen. Jag försökte trygga henne och fortsatte träna. Beslöt dock att låta bli att pressa foten. Valde att hålla tillbaka i de höga hoppen och kunde på så sätt genomföra passet.

Frågan kvarstod dock, vad skulle hända efteråt?

Bad mannen att linda alternativt tejpa foten, varpå Lejonkungen direkt erbjöd sig. Mannen svarade dock att det inte skulle göra skillnad. Hans direktiv var att använda sköna, bra skor och röra mig lagom, så fick det bli och både foten och jag mår bra.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar