onsdag 5 april 2023

"Något att bita i"



Det är en vecka (exakt) mellan mannens och min födelsedag, han är 51 veckor äldre än jag och igår var det min tur att fira honom. Då undertecknad behövde vara på jobbet tidigt så beslöt vi att det var okey med skönsång redan klockan sex. Stanley och Audrey gjorde vad de kunde för att hjälpa till, de testade att få liv i mig från halv sex medan matten viskade: "Inte än ... det är för tidigt ..." och försökte somna om.

Med flagga i hand, sjungande på vår födelsedagssång och med Audrey trippande bakom väckte jag mannen. Eftersom paketet var gigantiskt (det som inte gick att gömma under Lejonkungens säng eller någon garderob/förråd) så fick födelsedagsbarnet yrvaket följa med undertecknad för att öppna på plats.



Det filmades och las ut på vår familjechatt eftersom båda sönerna hakat på och gått samman med mig. Under filten och ur den stora förpackningen lyftes ännu en stooor låda märkt LEGO. I denna låda ytterligare tre större och i dessa handböcker samt påsar märkta med nummer. Pedagogiskt, smart och tydligt.

Mannen hade vid tillfälle googlat och visat mig skeppet Titanic som legosats. Ett projekt på över 10 000 bitar! Oerhört välgjort och vackert, så varför inte ge honom något att bita i?! Nu har han fritidssysselsättning för ett bra tag framöver.



Kan för övrigt berätta att projektet är igång 👍 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar