måndag 4 december 2023

Allt finns där ... under ytanTillbaka i vardagen efter en helt underbar helg hos mina systrar och alla andra som är så oerhört värdefulla och viktiga för mig (missade tyvärr en person men vi tar igen det nästa gång). Tar med mig alla skratt, samtal, lekar, middagar, promenader och sång som vi hunnit med. 

Ett kärt minne kommer att vara adventsfikat med kusin samt vår moster (plus den egna klanen).

Alla jular under vår uppväxt sjungs det mycket. Mamma spelade piano och moster stod bredvid, de sjöng i stämmor. Så snart vi kunde prata involverade de oss och kören blev större. När vi sedan fick egna familjer och barn så inkluderades de med.I söndags sjöng vi sång efter sång, egentligen utan tillgång till textark, allt fanns där väl dolt och bevarat men när första meningen sjungits så rann resten av texten ur oss, det var som att cykla. Har du en gång lärt dig så gäller det att hitta rätt dörr att öppna och vi lyckades.

Moster som närmar sig 90 sken som en sol och hennes åldrande stämma var klar och stark, inte skör som den hade kunnat vara på grund av ålder. Hon njöt och vi likaså. En fin stund att bevara i hjärtat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar