onsdag 17 april 2024

Vår trotjänare: tigerbalsam



Det hände att min/vår mamma stönade över idrottsmän och sporter som kunde innebära skador, vet att jag då suckade och skakade på huvudet. Att träna är inte farligt om du vet hur du ska göra samt har koll på din egen kropp.

Visst skador kan lura och dyka upp när du minst anar det (när du tränar) men de kan också oväntat checka in om du ramlar eller utsätts för en mindre eller större olycka.



Igår tränade jag, ett multifys pass med frivilliga vikter. En form som jag gillar att komplettera löpningen med. En rolig timme. Eftersom jag inte vill skada mig så tar jag lagom tunga vikter, den kilomängd som undertecknad vet fungerar (även när kropp och huvud är uttröttade).

Vad som hände eller när det inträffade (brukar känna om något går snett) har jag ingen aning om? Ländryggen på vänster sida surnade till och protesterade. Antagligen hade någon muskel dragits till?

Stretchade och sen många timmar senare när jag landat hemma efter arbetet smorde mannen in området med tigerbalsam. Är det något som hjälper blodet att cirkulera och stöttar musklerna att slappna av så är det vår favorit: tigerbalsam.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar