söndag 19 maj 2024

Vad vill jag egentligen?



Hur tänker du när du INTE får jobbet du hoppats på (trots att du kanske känner att det egentligen inte är helt rätt för dig)?

Eller när du upptäcker att du är osäker och inte alls så taggad över erbjudandet att klä på dig den externa kostymen för att hålla en presentation/föreläsning senare i höst? (Här handlar det inte om att du tvivlar på din förmåga, snarare på att du är osäker på om du verkligen vill ...)



Just nu brottas jag med fler än en fråga som behöver reda ut. Den första ovan är mer ett konstaterande och inget jag egentligen bryr mig så mycket om, snarare ett JAHA (då vet jag) än ett sorgligt nej. Tänker att det troligtvis blev som det borde bli och att jag fortfarande kan hoppa in och täcka upp som vikarie när det behövs - som idag och resten av denna vecka.

Fråga nummer två (ovan) är klurigare. Har bollat med mannen, men som en god lyssnare har han kastat tillbaka bollen (efter att ha lyssnat) och min tvekan syns ännu tydligare. Borde inte känna frågetecken angående uppdraget, det är ett tydligt tecken på att jag så småningom (kanske) kommer att säga nej. Vi får se. 

Med dessa funderingar samt några till önskar jag dig en skön måndag.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar