måndag 9 juli 2018

Äntligen kom lusten på riktigt! Och när den gör det är det bara att gå "allin"


Jag har så länge tänkt att jag ska, att det är ett perfekt komplement till min yogapraktik men planen har aldrig verkställts, inte förrän idag.

Redan på förmiddagen visste jag att det var läge. Meddelade mannen under lunchen och han undrade om jag skulle hinna åka med till sopstationen/återvinningen och slänga skräp? Självklart, jag hade all tid i världen, har ju semester.

Efter att ha kaklat, planterat vinrankor, städat förråd och slängt skräp tog jag ett dopp i poolen. I eftermiddagssolen insåg jag att klockan var fem och precis då var det dags att svida om.


Min första löprunda på ett år. Sååå skönt! Har inte riktigt koll på bästa löparstigarna men lyckades hitta en som fungerade för min premiärtur och för första gången lyssnade jag på kroppen och var klok. Mina knän sa ifrån och jag kände min nöjd efter 40 minuter på skogsstigen.

Hur långt jag sprang vet jag inte, spelar heller ingen roll. Gårdagens löpning gav mig mersmak och nästa gång kommer knäna att okeya en längre runda, så brukar det vara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar