lördag 7 juli 2018

Garderobstänk utanför boxen


Vår första gemensamma semesterdag (mannen och jag) ägnades åt att tillbringa förmiddagen på IKEA. Sovrumsgarderob har stått på todolistan sedan vi flyttade in i huset och nu var det dags.

Tanken hade först varit att bygga in en fast garderob i ena änden av rummet men efter att elektrikern hälsat på och konstaterat att vi har elkopplingar  och dosor som kommer att vara i vägen ... som inte går att flytta på utan att riva upp tak och väggar så fick vi tänka om.


"Utanför boxen" är inga problem men det tar längre tid. Mannen har under mina arbetsdagar snickrat ihop ett förslag och presenterat en lösning, det vi behövde göra igår var att beställa, skriva ut en plocklista, plocka ihop alla delar på tagsjälvlagret och så betala hela kalaset ... tog hela förmiddagen!

Långsamt går bygget framåt. Paus för fotboll, mat och bad i poolen är måsten hemma hos oss. Halvvägs och DET är bra, vi har ju semester!

Vårt sovrum är just nu en walkincloset, har varit länge och kommer att vara resten av helgen därefter borde vi vara i fas. Ett steg i taget, det är så vi går i mål.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar