måndag 23 juli 2018

Med fötterna i vattnet


Denna semester finns endast ett ord på vår todolista: VILA.

Den viktigaste uppgiften för många, just det som semester egentligen handlar om men som få verkligen behärskar.

För egen del hade vi planerat in en mer anspråkslös ledighet, vara hemma och fixa i trädgård och hus. Göra mycket av det vi inte hunnit innan och allt började bra. Så steg livet emellan och tryckte på pausknappen, pekade på ordet vila och vi lyssnar. Det viktigaste är att bara vara, pyssla om varandra och ladda batterierna.

I vila ingår att även låta andra delta. Igår fick jag en ljuvlig förmiddag hos vår frisör, många timmar med prat, klippning och färg. Hon tog sig tid på sin semester, att pyssla om mig och jag behövde enbart sitta stilla.Vilken boost!


Det gav mersmak så när jag kom hem bokade jag nya tider, inte hos henne utan för massage och fransar. Det är dags att unna sig att bli riktigt bortskämd!

Massagen ser jag nyfiket fram emot. Yogamassage. De som testat är nöjda och min kropp längtar efter att bli ordentligt genomknådad. Djupt in under höger skulderblad sitter en knut som jag inte riktigt kommer åt när jag yogar. Mannen har försökt massera bort det onda men har inte lyckats helt. Ska därför bli oerhört spännande att prova på ett koncept som är nytt för mig.

Halva semestern har passerat och jag är redan fulladdad av ny energi. Intrycken hittills är få, jag har främst studerat akutsjukvården men solen, värmen och de svalkande baden helar mig. Familjen är viktigast.

Är sååå tacksam för alla underbara vänner som verkligen bryr sig, NI värmer mitt hjärta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar