lördag 28 juli 2018

Flyga kan vi göra på olika sätt!


Så har jag äntligen beställt min första yogagunga! Som jag längtat efter en egen, i flera år. Hoppats att mannen skulle överraska mig någon jul eller födelsedag men icke ... trots alla övertydliga tips.

Så en driftig kvinna fixar själv, tog bara oerhört lång tid innan jag fick tummen ur.

En gul, som solen kommer nedpackad i paket. Den ska hängas upp i poolhuset, det ställe som jag tänker ska fungera som MIN alldeles egna studio. Ett krypin som lätt kan förvandlas från gäststuga till träningsrum.


När jag ändå hade ångan uppe och plånboken nära till hands passade jag på att köpa en liten yogagroda som ska få vaka över vårt lilla hus vid poolen. En charmig liten rackare i lotusställning, den asana som jag själv inte vill tvinga in min kropp i. Jag kan om jag är tillräckligt uppvärmd men inser att mina höfter uppskattar om jag undviker denna sittställning. Och jag måste inte.

Igår när jag hade lite tid över lekte jag med invensioner och plötsligt kunde jag nästan flyga. Jag lyfte men det bakre benet klarade inte att sträcka ut sig helt. Min galafågel stapplade lite men jag lovar en dag kommer den att stoltsera med grace. ;)

Ha en härlig söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar