söndag 1 juli 2018

Beslöt mig för ett sista försök ...


Igår morse på min lediga söndag inträffade vår halvårs inventering i butiken. Morgonsamling och räkning innan butiksöppning.

Jag hade tagit på mig uppgiften att köpa mackor/baguetter innan arbetspasset startade och cyklade därför i god tid för att hinna handla.

Motvind ... igen.

Väl inne i stan parkerade jag min cykel utanför jobbet och gick till närmaste ICA för att utföra mitt ärende. Galleriadörrarna öppnade sig inte? Varför???

Svar: sommar och semester.


Jag gick vidare men både caféer och butiker låg mörka och övergivna. Hur skulle jag göra nu?

Fortsatte gatan fram, spanade åt höger och vänster. Innerstan var död och kändes övergiven. Beslöt mig för ett sista försök, gå bort till Hemköp. Om de hade stängt så var det bara att gå tillbaka till butiken och lösa vårt fikaintag efter inventeringen på annat sätt.

Hemköp hade öppet ... men de erbjöd endast torra och tråkiga mackor, nöden har ingen lag så jag plockade rätt antal i korgen och gick för att betala.

Inga utspillda tekoppar eller andra incidenter. Bra teamwork och efter det mindre goda mackor innan de som stod på schemat öppnade butiken. Själv cyklade jag hem och la mig vid poolen med en bra bok. Först arbete sen vila!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar