torsdag 23 november 2023

Det är mycket nu ...

 


... extraarbete i receptionen på campus, ordinarie tentamensvärds timmar, möten med "mina" studenter (de jag är mentor för) samt kvällsundervisning (yoga). Jag gillar att hoppa mellan olika arbetsbeskrivningar och uppgifter vilket i dagsläget är tur. Känner mig lite som en bläckfisk med många ben att hålla reda på. Endorfinerna flödar och intrycken är många. Hurra!

I början av veckan såg jag nästan i kors av trötthet klockan åtta på kvällen då inget annat än återhämtning väntades av mig. Valde då att göra det enda rätta genom att vila. Kröp ner i sängen och kollade på någon serie innan sömnen knackade på och däckade mig. Behövdes två dygn innan kroppen vande sig och nu finns ingen trötthet kvar.



Kanske (eller troligtvis) påverkade bristen av träning mig (har inte funnits någon tid), det var först igår som löparskorna snördes på och jag kunde ge mig ut på isiga skogsvägar. Älskar att springa tidiga morgnar! Det gör ingenting om det är kallt, kyla går att klä sig mot. Blåst är värre men igår var förutsättningarna bra (förutom lite is) och jag fick till och med se solen.

Idag är det fullt ös igen men allt känns både kul och roligt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar