lördag 9 juli 2016

Hemfärd


Jag tackar Mallorca, min vän med familj samt Pablo och Hostal Catalina Vera för en härlig vecka. Allt jag önskade har fallit på plats. Jag har badat i havet, laddat batterierna i solen, läst flera böcker och socialiserat med min vän.

Alla borde ha en Paolo, om inte i byrålådan så gärna som granne, vän eller chef. Vilken man! Ursäkta älskling men vem som helst kan bli lite småkär i en vänlig själ som ser möjligheter och behandlar varje gäst med respektfull charm. Han är verkligen den perfekta föreståndaren för detta pensionat.
Behöver du skratta så säger han något lustigt, behöver du få ditt boarding card utskrivet så fixar han det. Som sagt allt är möjligt.

Efter att ha tvättat mitt långa krulliga hår i tvål och sett naglarna växa så ser jag fram emot att få glida in i vårt eget badrum hemma. Härligt att få möta sina egna älsklingar och få berätta om alla äventyr jag inte förmedlat här på bloggen.


Så borta bra MEN hemma alltid bäst!PS. Tyvärr har jag inte kunnat lägga upp en enda bild från mitt äventyr på bloggen, enbart andra, äldre bilder som jag kunnat komma åt. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar