tisdag 8 januari 2019

Mitt nya liv ... i yogatights


Idag skjutsar jag Atronauten till Arlanda för att ta flyget till universitetet i norr (kanske för sista gången). Det är dags för tenta, den avslutande, innan ex-jobbet tar över. Vi kommer att träffas snart igen, trippen han gör nu är för en vecka.

Ytterligare några dagar har vi sönerna till låns, sen drar de. De egna liven kallar, utomlands och inrikes, så det gäller att njuta ordentligt.

När vi senare blir själva kan vi ändra fokus och njuta över det faktum att det bara är jag och mannen. Så hur myntet än vänds är vi alla vinnare!

Underbart att alla scenarier faktiskt kan vara perfekta om än på helt olika vis. Kidsen nöjda = vi nöjda, en härlig känsla.


I min nya tillvaro klär jag mig främst i yogatights. Yin yoga studierna och de klasser jag har gör att det inte finns någon större lust att byta om. Sköna och bekväma, rörlighetsvänliga och funktionella, I like it.

Så därför drar jag på mig just yogatights och en mysig tröja/kofta innan avfärd till Arlanda för att tala om för mig själv att min arbetsdag börjar redan nu.

Ha en bra onsdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar