onsdag 9 januari 2019

Och plötsligt är de kanske enbart fem ...


Jag har tänkt att sju är en bra början men nu verkar det som att jag eventuellt måste tänka om, tänka att fem är good enough. (Obs, till att börja med.)

Det handlar om mina ordinarie yogaklasser, de som återkommande ska följa med mig denna första halva av året.

Just nu verkar det inte vilja sig med en av de studios som jag anlitats av, mina tjänster lockar inte yogisar i den delen av staden. Så kan det vara. Denna studio säljer kurer och har inte öppna klasser som jag är mer van vid. Enligt planering ska jag ha en lunchyoga och en morgonyoga, vilket är guldtider enligt mig. Tyvärr för få anmälningar ...


Faktiskt har veckans första dag, måndag lockat minst antal intressenter??? Konstigt, enligt mig så brukar måndagar ofta vara en bra dag att starta upp veckans träningar med.

Inget är skrivet i sten och ännu vet vi inte resultatet men jag är beredd att tänka om. Synd att missa inkomst, det kommer att kännas men förhoppningsvis kommer jag att kunna fylla dessa luckor med andra klasser.

Shit happens och nu blev det lite uppförsbacke men jag är övertygad om att livet ordnar sig och att bitarna faller på plats som de är tänkta att ligga.

Ha en skön torsdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar