söndag 4 december 2022

Troskris

                                     


Om du är kvinna så kanske du känner igen dig? Om du är man så kan det vara bra för dig att veta.

Vad?

Har under helgen stått ut med trosor som irriterar, som gör som de vill och inte sitter på min kropp som jag föredrar. Fina, snygga underkläder som jag fått av mannen i present. Oftast fungerar de problemfritt men efter ett par dagar med osexiga bomullshipsters så sket sig hela idén.




Ville vara adventsfin. Valde ett par blåklintsblå brasilian i spets. So far so good.


Om du som jag är en jordad kvinna vilken egentligen inte bryr dig om annat än att det ska vara skönt och praktiskt så uppstår emellanåt "problem". Design och funktion går inte alltid hand i hand.

Passformen är annorlunda. Jag är inte van att trosor skär in (läs: tycker inte om) annat än när de hamnar på sniskan och då drar jag de rätt i smyg. När det gäller brasilian så är det själva passformen, trosan ska sitta så. Oops!




Jag hittar liksom inte rätt.

Måste tänka tvärtom, tillåta spets mellan skinkorna, vilket inte är lätt då det krävs omprogrammering innan jag vänt skutan och ändrat vad jag tillåter är okey.

Har fortfarande inte landat i mina "finare" trosor. Igårkväll hamnar de i tvättkorgen. Samtidigt ger de morgondagens trosa försprång, att hitta rätt och bli accepterade.




Hej svejs!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar