söndag 25 februari 2024

En krossad hand ...



Det var igår efter frukost jag märkte det, handen var i delar och enbart underarmen stod oberörd kvar. Hur var detta möjligt? Och ... vad hade egentligen hänt?

Bredvid min säng, överst på den lilla bokhyllan står normalt sätt en smyckeshand vilken bär några av mina ringar, arm- och halsband. 

På golvet vid sovrummets altanfönstret låg ett finger samt en bit av handflatan (under själva handen), runt ikring återfanns smycken. Jag plockade upp bitarna och fattade ingenting, när hade detta skett? 

Kraschen kunde knappast ha varit ljudlös men det verkade ändå som om ingen i familjen hört eller noterat händelsen, åtminstone inte sagt något till mig. Visste att jag var oskyldig och trodde inte heller att någon av de andra tvåbenta varelserna hemma hos oss låg bakom den krossade handen.



Katterna ...

Knappast Stanley, han är för stor för den lilla hyllan. Audrey? 

Antagligen, hon är liten, snabb och emellanåt överallt på samma gång. Min huvudmisstänkte. Kanske hade hon hoppat upp för att bättre kunna se ut?

Nåja, det spelar ingen roll. Handen är behandlad, både limmad och tejpad. Smyckena är tillbaka och det syns knappt att det mesta låg i en hög, i mindre bitar igår.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar