söndag 26 mars 2017

Dagen efter ...


Nu är min yogautmaning #lärdiglyssnapådinkropp över för denna gång. 21 dagar. Kommer att bli tomt. Konstigt att inte logga in och läsa dagens uppgift som Josefine Bengtsson så pedagogiskt och kärleksfullt nedtecknat i sin blogg på Metromode.


Så här dagen efter kan jag summera att det allra bästa varit alla underbara yogis delningar och den kärleksfulla pepp som spridits. Känns som att jag känner alla trots att jag inte träffat en enda in real life. Så nära, så naket, så närvarande och så underbart härliga människor!!!

Det ligger en vinst i potten, en resa till Indien med Yoga Akademin. En stor dröm som skulle kunna gå i uppfyllelse ... och kommer att göra det för någon av oss.


En dag kommer jag att åka, för att yoga och bara vara, det står högt på min bucketlist. Oavsett vem som vinner (denna utmaning) så är den yogin värd sin vinst!


I min värld, i mitt huvud så hade jag önskat att vi ALLA deltagare kunnat åka tillsammans. Att få lära känna dessa fina människor face to face, få krama om och prata om sånt som verkligen är viktigt och på riktigt. Att sitta i sanden vid havet i tysthet eller dansa runt en lägereld i mörkret. Men som sagt det är i mitt huvud.


Happy Sunday!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar