fredag 31 mars 2017

I knätofsarnas land


När jag kommer hem så byter jag om. Kanske byter jag ned mig?

Av med "arbetskläder" och på med mys. Att glida runt i tights, linne och långkofta är det bästa jag vet. Inga kläder som stramar, allt är mjukt och skönt. Jag kan röra mig obehindrat och rulla ihop mig som en liten boll i soffhörnet, because I'm worth it!


Helst går jag barfota, är ingen strumpmänniska och speciellt inte strumpbyxor som stänger in fötterna  och håller dem fängslade. Jag gillar att känna greppet under foten och njuter av att vifta på tårna.

Gårdagskvällen till ära var jag lite frusen. Letade fram ett par "overknee stockings" och drog på, lite stora vilket gör att de går utmärkt att vifta på tårna i.

Längst upp på strumporna sitter ett flätat garnband som fungerar som någon variant av strumphållare, typ dragsko. Justera hur tight du vill knyta och strumporna låter bli att glida ned. I varje ände på bandet hänger en garnboll, sammanlagt har jag fyra dansande garnbollar när jag rör mig. Mannen påstår att det ser ut som om jag ska dansa folkdans a' la knätofs.


Finns ännu en familjemedlem som fascinerat kollar in strumporna ... Tiger. Han har en hangup när det gäller bollar oavsett vad de är gjorda av. Har en känsla av att någon av mina garnbollar kan försvinna spårlöst om strumporna ligger framme ...

Tiger har redan ett juläpple (dekoration till advent), en julgranskula, en jordglob (tagen från sitt stativ) samt ett antal mer normala bollar i olika storlekar som han gömmer i vårt hem.


Ha en skön lördag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar