söndag 19 mars 2017

Reflektion


Sitter med ett glas vin och skriver morgondagens blogg ... det inlägg du läser just nu.

Mår bra. Helgen som varit har gått i yogan och tapetseringens tecken, det är typ det enda jag gjort ... förutom att jag hunnit chilla och bara vara.

Fondväggen är klar. Vi kan bocka av den på "todolistan". Att tapetsera en fototapet är något vi aldrig gjort tidigare och med facit i handen så är resultatet okey. Inte "proffs perfekt" men nybörjare bra. Och vi är fortfarande gifta haha ... inga planer på skilsmässa.


"Hela stan yogar" har gått av stapeln i helgen och jag har passat på att ta klasser varje dag. Intäkterna doneras till kvinnojouren och jag hoppas att de får en stor och ordentlig summa.

Så från lördagens yinklass med välbehövliga höftöppnare som kan jämnställas med "en nära döden upplevelse" för mig avslutade jag söndagen med ett vinyasa flow, inner and outer balance. Arm och ben balanser och massor av vinyasas (sånt jag älskar!!!).


Jag är en yang person men behöver yin både för kropp och själ. Stillhet, reflektion och att stanna upp, att i Yin positionernas långsamhet ge chans åt fashian och bindväven att öppna upp och tänjas, hur "ont" det än gör. En molande smärta är okey ... inte den stickande. Andas!!!

Vi kan säga att jag fullkomligt njöt mig igenom dagens svettiga pass och andades igenom gårdagens lugna. Så glad för båda :)


Önskar dig en skön dag!


Yogautmaning #lärkännadinkropp, dag 15: Somna med framåtfällningar
http://josefinesyoga.metromode.se/2017/03/20/lar-dig-lyssna-pa-din-kropp-dag-16-somna-med-framatfallningar/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar