fredag 24 mars 2017

Oj, vilken morgon!


Det här utspelade sig under gårdagen. Vår semesterresa skulle spikas och äntligen bokas. Eftersom mannen som skött mycket av googlandet och fixet var på jobbet så ringde han mig (jag softade hemma ... innan jobb).

Allt var så enkelt, han hade skickat en länk. Kunde jag boka? Självklart. Han dröjde kvar i luren. Länken fungerade inte och när jag skulle söka på resmålet så fick jag helt andra resultat än vi tänkt oss. Mannen smått stressad.


I samma veva kommer båda katterna. Jag har fått gå in i sovrummet där min laptop ligger på laddning. Har med mig all utskriven information, en stor kopp med varm gurkmejste, IPad och IPhone. Tiger vill ha uppmärksamhet, vill bli kliad på magen och går på allt jag lagt på sängen. Ställer tekoppen på golvet.

Lyfter upp laptopen på sängen och föser undan Tiger som inte ger sig. Försöker göra ny sökning, samma resultat. Mannen ännu mer stressad, ska på möte.


Råkar välta tekoppen och den gula gurkmejan rinner ut på golvet. Nej!!! Rycker bort den vita mattan som långsamt börjar färgas gul och slänger ned ett par tights över pölen. Det muttras i telefonen ...
Känner hur jag blir blöt om ena foten. Suck ...

"Ring mig när du hittat sidan", säger mannen.

Jag lägger på, drar av mig strumporna. Hämtar en trasa, torkar golvet och undrar om jag ska lyckas tvätta bort den gula färgen?


Gör ny sökning, bingo! Kommer in där jag borde redan vid första försöket. Tar laptop, laddare och all annan attribut och går in i köket, till köksbordet. Ringer mannen och NU lyckas jag boka!


Pust ... vem har sagt att livet är lätt ;)

#lärdiglyssnapådinkropp / Yogautmaningens sista dag 21: Damsmeditation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar