fredag 3 mars 2017

Helg, äntligen! I love it !!!


Efter dagar med 70% rea så känns det skönt att få vakna och veta att jag är ledig ... hela helgen. Så nice, så välbehövligt.

För om du känner mig så vet du att jag går all in, har svårt att varva ned när jag har rast vilket innebär att jag blir högeffektiv.

Jag vet, bra för företaget men INTE för mig, inte i långa loppet.

Kassatjänst, städa, plocka, städa och plocka ...


Emellanåt funderar jag över hur kunderna fostrats? Slänger de sina kläder på golvet hemma? Är de som tonåringar vilka har hela sin garderob fullt synlig, i en hög? Städar någon annan efter dem?!?

Idag orkade jag inte ens bli irriterad över kaoset, istället gav jag ALLA kunder muntliga guldstjärnor när de hängde tillbaka sina provade plagg på rätt ställe. Högt och tydligt överöste jag dessa kunder med beröm och positiv bekräftelse. Kunden som hyllades för tillfället strålade som en sol och lämnade butiken med ett stort leende och även jag kände mig glad.

Och kanske hörde någon annan kund ... och valde att göra lika fast de egentligen tänkt lämna en klädkaoshög i ett stängt provrum?!?


Under gårdagens arbete hade jag planerat in att styla vårt stora skyltfönster. Innan vi öppnade tänkte jag till och dressade av alla dockor. Under arbetsdagens gång insåg jag att det var omöjligt att tillåta mig själv att arbeta med skyltning. Hur skulle jag göra?

Åt snabbt och skyltade på min rast. Ingen kollega behövde lida över min frånvaro samtidigt som jag visste att jag skulle kunna återhämta mig under helgen.


Hoppas att du får en härlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar