söndag 29 mars 2020

... hon skakade på huvudet och stod på sig


Känner enbart stor tacksamhet, gentemot alla och allt.

Att jag har tak över huvudet, en familj som älskar mig.
Syskon som bryr sig, släktingar och massor av vänner som visar omtanke.
Jag arbetar med det som verkligen fyller mig med energi.
Naturen finns helt nära och jag har förmånen att ha en positiv livsinställning.
Så vad kan jag annat säga än TACK!


Igår på förmiddagen gick jag iväg för att få träna både svettigt och intensivt. (Även det är jag glad över, att möjligheten fortfarande finns ... än så länge). Att träna på detta söndagspass är tufft och inget du gör om du inte är 100% frisk. För mig som pausade alla intensivare pass under den period som manen mådde som sämst så har det inneburit en viss uppförsbacke. Därför är jag återigen tacksam över att jag fixar träningen och att undertecknad dessutom känner att jag är på rätt ställe.

För att vara helt sanningsenlig så har jag stor utvecklingspotiental. Konditionen och styrkan är fortfarande inte vad den var för två år sedan men kroppskännedomen är å andra sidan bättre. Var sak har sin tid och även om jag är "äldre" och kräver mer och längre återhämtning än för två år sedan så sporrar det mig mer än det hindrar mig.

Med det sagt så fick jag en riktig present igår, en totalt oväntad och därför mer värdefull. Under rusherna springer ledaren ikapp mig bara för att säga att hon är grymt imponerad över min styrka??!


What?

Kände mig inte alls stark, inte det minsta. Vet att jag har en bra bit kvar, vilket jag också sa, men hon skakade på huvudet och stod på sig. Det kommer, svarade hon. Orden värmde ordentligt och från hjärtat kunde jag enbart göra en sak, svara tack.

Jag tränar enbart för min egen skull och egentligen spelar det ingen roll vad de andra kan eller gör men att få oväntad bekräftelse när du som minst förväntar dig det är stärkande, fick mig att orka ännu lite till.

De där orden vi bjuder varandra på som är uppbyggande ska vi vara generösa med, när och om vi menar dessa. Så ge komplimanger så ofta du kan och får lust.  Allt bra andra gör - visa att du ser! Det sprider goda cirklar och kanske gör du personens dag riktigt speciell?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar