söndag 8 mars 2020

Hur är DEN möjligt att glömma???


Efter en på alla sätt energigivande helg så är det dags att kavla upp ärmarna och ta itu med veckans arbete. Måndag betyder för mig förberedelser, planering samt administrativa uppgifter.

Gillar veckans första dag, den är lugn och saknar alla inslag av stress. Oftast är jag dessutom effektivt produktiv och hinner massor, därför finns redan nu en inbokat date med min flyyoga gunga. Att varva rörelse och stillasittande fungerar bäst.


Hur kommer det sig att jag "glömt bort" min bästa lekkompis? Ignorerat den? Prioriterat bort? För att den bor ute i poolhuset och jag inte ser den dagligen?

Varje fredag (när mitt arbete utförs i hemmastudion) tittar jag längtansfullt på den men då är jag upptagen med annat och kan inte flyga. Varje fredag tänker jag SNART men när jag låser dörren och inte ser gungan längre så faller planen pladask?

Till i fredags, då hade jag tid över innan min PT-elev skulle komma och gjorde slag i saken. Monterade upp gungan i klätterrepen. Vi hälsade glatt på varandra och det var som om jag swingat varje vecka, det gav mersmak och daten bokades direkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar