onsdag 4 mars 2020

När du gör alla rätt men det ändå blir fel


Jag är med i flera bokklubbar eller det är inte sant ... jag var.

Böcker är något som ligger mig varmt om hjärtat och helst ska de läsas (enligt mig) på hederligt traditionellt sätt, fysiskt genom att hålla i boken och vända blad.

Fram till nu har jag fått medlemstidningar med bokförslag varje månad men efter strul med posten så slutade allt med att jag bad om utträde. Bonniers förlag har inte gjort något fel, det är posthanteringen jag inte litar på.

Efter att ha avbeställt månadens bok i rimlig tid och på rätt sätt så damp två bokpaket ändå ned i brevlådan??? Men hallå! Nej tack.


Gissningsvis har lapparna kommit bort någonstans på vägen mellan postens brevlåda och mottagaren men det är inte mitt problem, däremot blev de stora paketen det.

Jag försökte returnera genom att posta om men kartongerna var för stora och gick inte att trycka in i postens brevlåda (jag provade).

Hade ingen lust att betala dyra pengar för något som var avbeställt så jag mejlade de båda förlagen och bad om att få säga upp mitt medlemskap. Fick snabba svar och möjlighet att slippa den dyra returkostnaden. Tack för det. Ibland lönar det sig att sätta ned foten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar