tisdag 5 mars 2024

Äntligen!



Trodde aldrig att vi skulle gå i mål ... eller det gjorde jag men i början kändes det mesta som överkurs och oerhört svårt. Tror detta varit vår tuffaste utmaning hittills.

I julklapp fick mannen ett pussel av Astronauten och hans I, detta föreställer parets Pettson. En katt på grönaktig filt med en av sina favoritleksaker: fisken. Vid första anblicken så konstaterar du att det är 1000 bitar, vilket inte är omöjligt, då vi byggt många pussel med det antalet. När du sen tittar igen inser du att det inte finns några skarpa konturer och att alla bitar är i gult och grönt med undantag för fisken.

Filten, den grönaktiga bakgrunden består av bitar som mer eller mindre ser exakt likadana ut ...



Två månader tog det oss att slutföra projektet, mycket för att det inneburit en sån uppförsbacke. När väl kantbitar och sidor hittat sina platser så fick vi vara glada om vi hittade en, två eller tre bitar att placera på sina rätta ställen. Utan underdrift så längtade vi sällan efter att sätta oss vid pusslet, då det är mindre tillfredställande med en känsla av att stå och stampa på samma ställe.

Något längre in i pusslandet låg snittet på fem - sex vid varje sittning, vilket kändes betydligt bättre och vår motivation ökade. Sakta växte bilden och nu blev vårt mål tydligt, så helgen (som var) pusslade vi mer än tidigare och det gav resultat. Vi är klara!!!



Hej Pettson!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar