söndag 18 december 2016

Bruna korta skinnshorts ... något att bli förälskad i!?!


Dagar kan vara både maxade och lugna på samma gång, gäller att känna av så att stresströskel undviks. Kanske välja bort roligheter för nödvändigheter?

Så har min fjärde advent varit, lugn, skön och harmonisk samtidigt som vi fått massor gjort utan att stressa. Det blir vad det blir och vad vi gör det hela till.


Städa, handla julklappar, inköp av livsmedel, förbereda julmat och slå in massor av klappar. Fick lov att välja bort en glögginbjudan men hann adventsfikat med mannen. Så kan det vara den sista söndagen före jul.

Julstress? Nej.

Har hängt med mannen idag. Letat vinylskivor i retrobutiker och tänkt att jag är en statist i High Fidelity. Otroligt roligt att bläddra bland LPskivor och få flashbacks.


Fortsatte sen i samma anda och släntrade in i en av stadens vintigebutiker, där hittade mannen något som jag bara var tvungen att prova: ett par korta bruna skinnshorts med snörning fram, i min storlek! Så mycket Mia! Festivalattribut eller hippie tyck vad du vill. I love!

Men ... hur gammal är du egentligen?

Vad spelar det för roll? Jag älskar shortsen! De satt som gjutna och mannen nickade. Verkar inte som om han tyckte att jag såg patetisk ut.

Skulle jag ledsna på dem så kan de få hänga på någon vägg. Troligtvis mitt bästa inköp denna dag.


Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar