onsdag 14 december 2016

Med risk att bli utbytt?


Tror inte att vår honkatt och jag är riktigt överens idag, känns som hon är obstinat och lägger in protester.

Det började i morse när kattlådan rensades senare än vanligt, faktiskt inte förrän min morgon yogaklass var över och jag dessutom hade hunnit handla. Väl hemma trodde jag att allt var frid och fröjd. Gick in i badrummet för att duscha men insåg att jag borde rensa kattlådan innan. Satte mig på huk och gjorde rent. Meddelade katterna att de åter hade en fräsch toalett.

Går in i badrummet för att upptäcka att Ravelli redan lättat på trycket ... på mattan! Hade hon inte kunnat vänta i trettio sekunder?


Protest nummer två inträffade senare på kvällen. Både jag och mannen hade varit borta längre än vanligt. Våra pälsbollar var ordentligt hungriga när jag öppnade dörren. Sen middag serverades och jag gick för att rensa kattlådan, vilken inte alls var speciellt skitig. Meddelar katterna när jag är klar och upptäcker att honkatten under tiden satt sig på badrumsgolvet och bajsat!

"Men hallå? Jag jobbar ju för fullt ju! Kan du vänta i trettio sekunder?"

Tydligen inte. Städa toalettgolvet och tvätta badrumsmattan stod helt tydligt på mattes to-do-lista. Är nu fixat och klart. Ska sköta mig bättre i morgon.


Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar