torsdag 24 augusti 2017

Älskade ungar!


Åh vad jag ÄLSKAR att vara ledig! Bästa, bästa. Att fylla dagen med det jag själv önskar, yoga, träffa kompisar, chilla hemma eller kasta mig in i något större eller mindre projekt.


Igår hade jag en sådan efterlängtad heldag. Hann massor utan minsta stress. Det bästa var att få hänga med Lejonkungen, att få rå om honom och hinna prata. För vi snackar om allt och det gör mig oerhört tacksam.

Emellanåt när mannen retas så säger han: "vilken tur att du fick en dotter så du har någon att se chickflicks med". Vi skrattar, ingen bryr sig. Lejonkungen är helt trygg i sin identitet och bjussar gärna på sig själv. En ung man som är både grabbig men samtidigt öppen för feminina influenser. En person att snacka "under ytan" med, riktiga och viktiga samtal. En människa med stark integritet som aldrig skulle lämna ut någon annan. En bra vän.


Så några timmar senare ringde Astronauten från Uhta och berättade om sitt nya universitetsliv. Spännande, intressant och utmanande.

Är så oerhört tacksam för de kids vi har! De fyller mitt modershjärta med kärlek och värme i så väl nedförsbacke som i uppförsbacke.


Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar