söndag 27 augusti 2017

Love is all around


#antonhjärtamärta

En solig söndagsmorgon i norr. Alla sover. Sitter ensam vid bordet och reflekterar över gårdagen. En dag i kärlekens tecken.

Bröllop i sommarskrud men med kalla vindar. Spänningar, förväntan, överraskningar men framför allt oerhört mycket kärlek. Behöver jag skriva att jag älskar dessa tillställningar!? När det sen är så att huvudpersonerna står mig nära så finns hela registret av känslor samlade.

Imponerades av den snygga färgsättningen på brudparets/best mans/tärnornas klädsel. Inte ett stänk av rosa utan gröna och blåa toner som harmonierade. Ytterst genomtänkt och synnerligen stilfullt.


Vi fick en lång dag och natt tillsammans. Lekar. Vacker sång. Mingel och ännu mera mingel. Förfriskningar, snacks och bubbel. Välkomponerad meny och massor av trevliga människor.

Många tal och flera av dem helt spontana och improviserade i stunden, det bästa stod brudgummens yngre bror för. Att på sin egen bekostnad skämta med en stor portion värme och kärlek är oerhört begåvat! Är egentligen inte alls förvånad, vet att denna systerson har dolda talanger.


Som planerat sköt jag från höften och lyckades leverera. Fick vänta i många timmar, då jag låg längre ned på listan. Hann nästan bli nervös.

Natten avslutades med dans och öppen bar. Mannen agerade akut chaufför och försvann några minuter. Lejonkungen kände sitt ansvar och bjöd upp sin mamma i den frånvarande faderns ställe då brudparet dansat brudvals länge nog ensamma. Golvet fylldes lika snabbt som mitt hjärta av kärleksfull värme.

Är oerhört tacksam över att ha fått närvara vid mitt äldsta fadderbarn och hans vackra, godhjärtade och handlingskraftiga kvinnas stora dag! Önskar de allt gott forever!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar