onsdag 2 augusti 2017

Dags att ta "bakdörren"


Vårt hus är under förvandling, visserligen inte en dag för tidigt utan snarare: äntligen! Det är som det blir inslaget eller kanske snarare uppstöttat av byggnadsställningar. Dags för fasadrenovering.

Vi som bor i huset måste lära om. Det finns två dörrar i varje trapphus, den ena leder ut mot gatan och den andra in till innergården. Fasadarbete ska göras mot gatan så därför uppmanas vi att gå andra vägen, via gården, ut på Storgatan och sen runt huset. En omväg för oss när vi ska till jobbet men en säkrare passage.


Våra katter tycker att det är både spännande och lite läskigt med ställningar utanför våra fönster, att det är aktivitet så högt upp och att de som stör utsikten inte är fåglar utan människor.

Själv tänker jag att vi för ovanlighetens skull kommer att ha personer som kan titta in och studera oss, oavsett om vi vill eller inte.

Kanske ska se till att vi är anständigt klädda när vi rör oss i lägenheten? Jag gissar att vi vänjer oss, fasadarbetet beräknas bli klart först i november.


Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar