onsdag 17 oktober 2018

Kyla trängde ut ur kroppen och färgade huden röd


Det är spännande att hänga med på behandling i kinesisk medicin/akupunktur. Igår var det dags igen och denna gång behövdes ingen taxi, jag agerade chaufför. Redan i dörren så konstaterade vår läkare att patienten såg betydligt starkare ut jämfört med förra veckan.

Mannen frågade om det gick att sätta nålar även mot stress? Svaret lät inte vänta på sig: ja. Vi kunde senare konstatera att det blev många nålar, hela 29 stycken!

Mannen reagerade på ett par som sattes på höger sida av kroppen och vi fick veta att dessa kopplades till mage/tarmar. Jag fick "massage tips" för extra stimulering så återhämtningen går snabbare.

Mannen såg ut som en levande nåldyna eller igelkott och jag kunde inte låta bli att fotografera. Dessa bilder kommer dock aldrig att publiceras ...


Så fler nålar på ryggen, ett tiotal med koppar över, då dessa senare togs bort hade mannen stora rosa cirklar. Ryggen var "vit" och hudfärgen inuti cirklarna var rosa/röd, Vi fick veta att detta var något bra. "Kyla" hade dragits ut ur kroppen vilket innebär gifter och slagg, med andra ord så svarar mannen på behandlingen.

Något som däremot hände efteråt var att den svaghet med darrningskänsla som försvunnit under veckan när mannen kunnat sova återvände? Antagligen för att läkaren triggat systemet med nålar. Men det som ska behandlas behöver komma upp till ytan och bli synligt så vi hoppas att kroppen långsamt läker sig själv och blir lite starkare dag för dag
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar