torsdag 11 oktober 2018

Så plötsligt blev det otänkbara ett alternativ


Emellanåt måste tiden få sin gång, det betyder att du måste vänta på rätt tillfälle. Ett sådant inträffade härom dagen hemma hos oss.

I vår familj tror vi olika. Mer än hälften av oss är traditionellt vetenskapliga medan en minoritet är öppen åt alla möjliga håll. Gissa vem?

Så när livet är som det är och mannen inte tillfrisknar som vi önskar så har jag med jämna mellanrum föreslagit alternativa lösningar. Vet att dessa är "no no" och upplevs som flummigt hokus pokus. Jag respekterar åsikten eftersom jag är övertygad om att det är viktigt att vi själv tror på det vi testar.

Så kom kramperna igen ... de hemska, kraftiga och förödande ... de som suger ur all energi (som mannens kropp så väl behöver). Ingen eller väldigt dålig sömn under två nätter = kollaps.


Hur kan jag gå till arbetet när sådant händer? Omöjligt. När allt lugnat sig frågade jag om det var okey att ringa en person som hjälpt mig när den svenska sjukvården inte hittade något fel. Och igår sa mannen ja! Vi måste prova alternativ nu när det är som det är. Inte välja bort vår läkare eller annat utan öppna en ny dörr och söka efter en "second opinion" (Pratade även med vår läkare på telefon som okeyade testet)

Österländsk medicin med helhetstänk och utan en massa biverkningar på syntetisk medicin. Tog taxi(!) och knackade på dörren. Mannen fick öppna munnen och visa sin tunga, utifrån denna utseende ställde läkaren en diagnos. Ritade och förklarade.

Svag microcirkulation med för dålig produktion av ATP (energi till cellerna), mage-/tarmar och njurar som underpresterar. Låg energinivå i hela kroppen. Allt detta beskrevs utan att mannen sagt annat än att han INTE mår bra. (Ingen läkare har varit i närheten av att ringa in eller förklara min älsklings mående).

Det blev akupunkturbehandling och koppning. En trött men ändå piggare make åkte med mig hem och sov hela natten. Nu hoppas vi på att behandlingen kickade igång kroppens eget system. Ny behandling nästa vecka. Hoppas, hoppas att allt vänder nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar