lördag 15 december 2018

Exakt hur var fortfarande oklart och det är här jag får ta över


Tänk hur det kan bli, i år igen ... Varför ska jag/vi vara ute i sista sekunden? Som om vi hänger i deadline linan och dinglar.

Börjar ALLTID att fundera, då finns massor av tid men av någon anledning så vill liksom inte idéerna kläckas. Så kommer tvivlet, hinner vi? Kanske borde lägga ner? Det är så få som fortfarande följer de gamla traditionerna.

Så klart vi ska! För att vi vill. Bara kreativiteten checkar in.

Sent i fredags kväll knäckte mannen koden, han serverade ett uppslag som jag nappade på direkt. Exakt hur var fortfarande oklart och det är här jag får ta över, liksom värpa fram något.


Julkort. Vem skickar handskrivna med posten år 2018? Vi gör. Får färre och färre för varje år som går men vi kastar inte in handduken vi stretar på. Tradition! Ett julkort är roligt att få speciellt om det är annorlunda, om kärlek lagts ner i själva utförandet. Det är så vi jobbar.

Men varje december undrar jag varför jag lyckas sitta i elfte timmen och knåpa, klippa, klistra, designa årets look?

Så skönt det vore att vara ute i god tid. Lyckades inte med det 2018 heller ... Pausade aktiviteten och gör därför klart nu på morgonen den 3e advent, sen ska frimärken köpas in och korten läggas på lådan eftersom det officiellt är sista dagen idag (ifall korten ska hinna fram innan jul)

Ha en härlig 3e advent! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar