måndag 7 oktober 2024

Antiklimax



Igår fick jag ett riktigt brev med posten! De är få som skriver på det viset nu, kanske känner jag enbart en person? Fint brevpapper och vacker handstil samt ett magiskt innehåll ...

Jag följde avsändarens uppmaning, att ta med brevet till läsfåtöljen. Drog upp benen under mig och läste. Beslöt först att jag självklart skrulle skriva tillbaka, absolut! Så mindes jag hur lång tid det faktiskt kan ta från dörr till dörr. Frimärket som ska på och posten som delas ut varannan dag.




Nä ... kanske vore ett mejl bättre? Om du som jag äger en laptop kan denne tas med till läsfåtöljen. Du missar visserligen handstilen och det fysiska brevet men orden kan vara desamma.

Ändrade mig igen, varför vänta? Jag ville prata med avsändaren direkt, kanske borde ringa istället!? Sagt och gjort, numret slogs, hörde signalerna gå fram men just då fanns ingen som ville eller kunde svara.

Antiklimax ...

Vi får se om det blir ett handskrivet, ett digitalt brev eller om vi hörs på telefon, oklart just nu men kanske glasklart när du läser detta.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar