söndag 20 november 2016

Lördagseftermiddag


Ligger i sängen med en stor kopp te och bloggar. Har för ovanlighetens skull fått sovmorgon (kan bero på att jag klockan sex denna söndagsmorgon stängde in katterna i köket). Underbart att få sova till dess att jag vaknar av mig själv!

Vad vore livet utan goda vänner!? Tråkigare är ett svar. Jag är oerhört tacksam över de som finns i mitt liv. Brukar säga att om jag samlar på något så är det bra människor.

Fick ett sms igår, tidigt på förmiddagen, blev medbjuden på Vin&Deli mässa, bara så där.

Under frukosten hade jag och mannen läst i tidningen om mässan. Jag hade full koll på dess existens då jag tidigare i veckan hoppats på att vinna fribiljetter. Mannen frågade om vi skulle gå? Så kom annat i vägen (typ min morgonyoga) och vi glömde planeringen.


Men som sagt, det kom ett sms från en väldigt kär vän. Jag lovade mannen att köpa hem godsaker om  dessa kom i min väg och lämnade honom framför höjdar fotbollsmatch på TV.

Så mysig eftermiddag! Allt var lagom, montrarna, utbudet och mängden människor. Vi provsmakade delikatesser och min vän köpte "åkband" (provsmaksbiljetter för vin, öl och bubbel). Med varsitt vinglas luktade vi och smuttade vi på ett par av erbjudandena.

Jag shoppade lite och promenerade hem några timmar senare. Tack finaste kompis för att du tog mig med! Så nice :)


Puss&kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar