torsdag 17 november 2016

Lyxproblem


Hur många yogamattor kan man ha? Vad är lagom? En eller kanske två?

Jag har tre (eller fyra om min första räknas, den som mannen fått att ställa sin motionscykel på)?

Ja jag vet ... det är för många. Var inte alls meningen att det skulle bli så. En ny behövde köpas in då jag upplevde att min blå gjort sitt. En trogen följeslagare sedan min tid i bikram/hot yoga studion. Vi kan säga att den verkligen svettats ned även om jag på den tiden alltid använde yogahandduk ovanpå mattan för att slippa blöta fläckar och halkig matta.


Så sagt och gjort, jag beställde en ny. Den kom och först var jag så fånig att jag lät den stå oupppackad bara för att den var så fin. Sån är jag ;)

Men vad sjutton, en ny matta ska användas så jag rullade ihop den gamla och inredde mitt yogarum hemma med den nya. Bra grepp och snygg design men något för stark lukt. Hela rummet fylldes av den nya mattan, ungefär som om du sätter dig i en helt ny bil, det luktar!


Så har vi den fjärde och sista mattan, den jag varken beställt eller betalat utan istället fått i present. Fick ett mejl med en uppmaning om att jag skulle gå in på en hemsida och välja, klicka på en favorit och sen få mattan hemskickad.

Ett spam tänkte jag och mannen nickade. Ingenting är gratis.

Så läste jag mejlet igen och funderade. Kände igen designen på mattorna och plötsligt så trillade enkronan ned. Jag hade vunnit! En utmaning som jag deltagit i resulterade i en ny fräsch matta. Wow! Så nu har jag två attraktiva mattor istället för en (samt min gamla slitna).


Kanske tar jag med en till studion och har den där? Kanske behåller jag båda hemma? Vem vet om jag får oväntat yogasällskap i lägenheten?

Känns överdrivet lyxigt men så ser min situation ut just nu.

Puss & kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar