måndag 3 juli 2017

Dags för nya äventyr


En efterlängtad semester påbörjas tillsammans med mannen, som jag längtat!

Ikväll sätter vi oss på planet som ska föra oss närmare vår slutdestination. Etapp ett: Arlanda - Doha. Sammanlagt behöver vi byta plan två gånger innan vi är framme på den av Maldivernas alla öar som vi valt att besöka.


Om vi nu kommer fram? Vi flyger med Catar Airlines och eftersom Catar gjort sig osams med flera av sina grannländer så måste vi flyga runt, vilket innebär längre restid. Förhoppningsvis går allt som det är tänkt och då hinner vi med det propellerplan som utgör den sista etappen på vår resa, färden ut till ön. Men om förseningar uppstår blir vi tvungna att boka en hotellnatt på Male. Vi får se hur det går? Livet är ett äventyr ;)


I och med vår semester så pausar jag bloggen i drygt en vecka. Om du ändå vill veta vad som händer oss så får du kolla Instagram alternativt hålla ögonen öppna på eventuella Facebook uppdateringar.

Vi lämnar sonen att bossa över hem och katter. Vi lämnar prunkande grönska och ett hemland klädd i sommarskrud, så oändligt vackert. Faktiskt tänkte jag härom dagen (då jag var ute på en tidig löparrunda) att få länder kan mäta sig med vår sommar. Temperaturen är lagom, det doftar ljuvligt och fåglarna kvittrar.


Att i tystnad springa vid sidan av böljande sädesfält, rinnande vattendrag, skogspartier samt en och annan trafikerad väg ger energi. Kunna passera fornlämningar och vilda djur på nära håll. Allt är stilla, fridfullt och rogivande. Sverige är verkligen magiskt!

Men trots orden ovan så lämnar vi hemmet och ger oss ut på äventyr. Ha det bra så länge, så hörs vi när vi kommit hem igen.


Puss & kram
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar