söndag 3 december 2017

För enkelspårig och tråkig enligt mannen


Nu är jag där igen ... mannen önskar en julklappslista. Svårt!!! Några saker lyckades jag printa ned för någon vecka sedan men de är tråkiga, mannen vill ha större variation!

Men ... jag vet inte? Behöver ingenting, inte vad jag vet, har lovat fundera och sen komplettera.

Kidsen har levererat sina listor och i deras fall tror jag att det kan komma mer. Vad gäller mannen så har han inte skrivit någon önskelista!

Det som står på mitt papper (och är tråkigt och ensidigt) är ett gäng yogaböcker som jag behöver till utbildningen. Tänkte att sånt är smart att önska sig. Överst under rubriken har jag skrivit den gåva som hängt med i ett par år men som mannen vägrat inhandla. En leksak till mig som kommer att passa in i det nya huset i vår, en yogagunga.


Kläder har jag ...

Det jag kan komma på är upplevelser, konsertbiljett, andra event och restaurangbesök med andra ord sånt som sätter guldkant på tillvaron. I veckan har jag hintat om föreställningar jag skulle vilja se men mannen hörde kanske inte?

Vi får väl se vad jag kan klura ut, något litet men bra och som helst inte alls kan sammankopplas med yoga för då blir jag enkelspårig igen.


Ha det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar