söndag 17 december 2017

Noll koll


Jaha vad säger jag? Konstaterar att jag inte alls hade någon koll ... igår. Det som skulle bli en skön, avslappnad familjedag blev något annat, inte bättre men i slutänden helt okey.

Jag startade dagen med en skön och mysig morgonklass i studion. Jag var precis så närvarande som önskat. Energin flödade. Det kramades, åts choklad och önskades god jul. Underbart!


Men nu låter det som om jag gled på ett bananskal och hade gräddfil in i en härlig advent, så enkelt var det inte. Motgångarna startade vid cykeln på innergården, kombinationslåset hade frusit. Fukt hade samlats mellan vreden. Ihopklistrade ... Med en stor dos tålamod lyckades jag till slut att låsa upp cykeln och ta mig till studion. Där beslöt jag att vara smart, vred därför enbart ett av de fyra vreden och fortsatte in till yogasalen. Hjälpte inte. En och en halv timme senare hade låset frusit igen! En klok vän föreslog yogisk massageolja och fux flux så gick låset upp.

So far so good.


Lunch och därefter storhandling av julmat, ville ha mannen till hjälp att bära några tunga påsar. I bilen kollade jag min mobil. Flera meddelanden, ett från jobbet? Ringer upp. De saknar mig, jag ska arbeta???

Men ... står inget i min kalender? Mannen meddelar att det står i hans?! Hur kan jag ha missat detta?

Vi handlar klart och jag skyndar iväg. Sparar 1,5 timme (OB) åt företaget. Säger förlåt, förlåt, förlåt igen. Kramar mina underbara kollegor som skrattar och säger att det är lugnt, sånt som händer. Tack!

Tillbringar min eftermiddag på jobbet. Inga julkort skrivna och ingen julgran inköpt. Så kan det gå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar