söndag 11 mars 2018

I balans


Känner att jag är i fas, vilket är en härlig upplevelse. Jag har hunnit plugga, vila och rensa hemma med mannen. Finns ingen trötthet i kroppen, finns istället massor av energi.

Med andra ord är jag redo för en ny intensiv vecka, vilken kommer att avslutas med med anatomistudier. Min gissning är att vi under detta utbildningstillfälle kommer att grotta ned oss och nörda in i muskler, leder och skelettdelar. Lära oss om anatomin i olika yoga positioner, hur muskler kontrakterar, hur de samarbetar och vilka som vilar då andra jobbar.


En stor anatomitenta ingår i vår utbildning, jag tänker ta den och förhoppningsvis klara den direkt. I min värld tänker jag att förmågan att förstå vad och hur kroppen bör röra sig är oerhört viktigt för att vara en bra yogalärare. Det är viktigt att kunna vägleda sina elever på ett tryggt och säkert vis så att eventuell skaderisk uteblir.

Idag tar jag ledigt från pluggande på min rast, känner att jag kan unna mig detta tack vare att jag är i fas.

Börjar dock dagen på Hera Hub som alla måndagar, för att sen lyxa med kompisdate och lunch innan det är dags för mig att arbeta.


Ha en bra måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar