fredag 9 mars 2018

Min IPhone har blivit felinformerad ... av mig


Ibland har jag full koll men andra stunder verkar jag vara totalt blank ...

För tillfället (och hela denna terminen) så står jag med benen och armarna i olika cirklar, det är som att spela Twister (färgspelet med stora prickar i gult, rött, grönt och blått. Snurra pilen. En fot på röd cirkel. Snurra igen, en hand på gul ... Håll koll på balansen!) Say no more


För att underlätta för mig själv och slippa stress fokuserar jag i den cirkel/vardag jag just då befinner mig. Är jag på jobbet så existerar Hera Hub, den kommande flytten och yogalärarutbildningen ute i periferin, är jag hemma så rensas och packas det samt pluggas. Den delen som handlar om yogalärarutbildningen smyger sig dock in överallt. Jag pluggar på rasten, hemma och planerar framtiden på Hera Hub.

Hur som helst så släpper jag de cirklar som för närvarande inte påverkar min balans.

Igår trodde jag att min chef fått "hjärnsläpp" då hon schemalagt mig en söndag som enligt min kalender ska tillbringas i Stockholm (utbildning). Jag kollade med en kollega om hon kunde tänka sig att ta mitt arbetspass?


Senare hemma med mannen, procceco och räkmacka så berättade jag. "Men ... du har väl ingen kursdag den söndagen?", säger mannen och jag anade ugglor i mossen.

Min braiga chef har koll, hon har fått alla tider av mig och min älskling har bättre koll på mitt schema än vad jag har!

Min IPhone är felinformerad ... av mig

Letade fram kursschemat och fick det konstaterat ännu en gång, jag har noll koll. Mannen och chefen vet. Det är mycket nu! Tur att jag har bra människor omkring mig haha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar