tisdag 20 mars 2018

Vad du är gör, kom ihåg att spara!!!


Igår hälsade "-Mia.2" på, inte den härligt uppgraderade sidan av mig utan den där andra som ser till att jag improviserar när undertecknad glömmer bort att tänka.

Morgonyogaklassen på studion flöt på utan insidenter, det var senare på Hera Hub som jag trasslade till det. Hemsidan ...


Jag startade upp där jag slutade förra veckan och fick en hel del gjort, så plötsligt hänger sig datorn. Det går inte att komma ur förhandsgranskningsläget jag befinner mig i (mina tekniska kunskaper räcker inte). Ber om hjälp men läget är låst. Startar om och laddar ned sidan på nytt.

Borta!?? Men?

Oops ... glömde visst att spara. Suck. Finns endast en sak att göra, börja om. Återskapa. Hinner ikapp och något längre, sparar mellan varje moment (så någonting lärde jag mig).


Efter lunch hade jag en inbokad massagetid. Skulle för första gången få prova på Bemer som är en microcirkulationsbehandling. Nyfiken promenerade jag iväg till en av mina kollegor på Hera Hub som så generöst erbjudit mig denna fina present. Tänkte mig inte riktigt för och tog "fel" väg, "glömde bort" byggarbetsplatsen för nyproduktion. Återvändsgränd. Konsekvens, fick vända och gå runt ... typ springa i motvind. Suck.

Hann precis, kom i tid och fick en härlig behandling, gårdagens bästa present. Tack Petra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar