torsdag 21 maj 2020

Öppna dörrar - stängda dörrar


Så länge vi kan ha regeln "en in - en ut" så fungerar det hemma hos oss.

Varför ska vi egentligen skaffa egna katter när grannskapets "tjejer" hänger hos oss? Mannen säger att det finns risk att vi kommer att få en protestlista från alla pälsbollar som bor på vår väg om/när vi utökar vår familj.


Har vi öppen altandörr så får vi besök, så är det. Oftast är det Pixie som vill gosa eller leka men det kan även vara andra typ Leia. Den damen följer sin egen lag. En soffa att sova på är fint, där ligger hon till powernapen är slut (vilken kan vara lååång) och sen tackar hon för sig.

"Ska det ligga en katt i soffan?", undrade Lejonkungen.
"Ja, hon tycker det"; svarade mannen.


Igår körde det ihop sig. Den ena sov på soffan när den andra kom på besök. Honorna undviker varandra och vi ville inte ha en catfight så vi stängde vår sovrumsdörr. Pixie fattade att något var annorlunda och satte sig vid dörren, hon som tidigare knappt vågat gå över tröskeln. Hennes bäste vän var på andra sidan och det brukar han aldrig vara???

Varför var dörren stängd???

Att gosa med mig gick för sig en liten stund men sen ledsnade Pixie, hon längtade efter sin kompis. Men dörren förblev stängd och till slut gav Pixie upp och tackade för sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar