fredag 7 juni 2024

Att leta rymlingar stod INTE på min "att göra lista" men hamnade utan diskussion överst ...



En katt på rymmen och idag väntas gäster till examensmottagningen ... inte bästa scenariet hemma hos oss.

Det var igår morse som vår lilla prinsessa oförståeligt inte mötte mig när frukostskålen serverades? Hittade henne ingenstans och fattade ingenting??? Alla fönster var rymningssäkrade och dörrarna stängda. Jag ropade hennes namn och plötsligt så tittar två stora ögon på mig från utsidan av tvättstugefönstret?!?

Hur hade Audrey kommit ut???

Jag öppnade och bad henne hoppa in men vår tjej tyckte att det var ett sämre förslag och valde att gå runt husknuten. Jag som egentligen planerat att ta en löptur eller åtminstone en morgonpromenad i skogen(innan resten av huset vaknade)  kom av mig. Att leta rymlingar stod inte på min "att göra lista" men hamnade utan diskussion överst ...



Jag vet att A håller sig på tomten och att hon förr eller senare borde glida in genom ett fönster men så länge vi har gäster så fördrar hon friheten och idag utlovas kaos (om du frågar våra katter). En trädgård full med gäster är inget Audrey välkomnar.

Shit happens och livet blir som det blir men undertecknad hoppas så länge det är möjligt att vår lilla smarta prinsessa får hemlängtan och anländer innan de första gästerna.

Wish us luck!



 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar