torsdag 17 september 2015

Fashion week med önskan om mångfald och nytänk

Fåfäng och lat är ord som skulle kunna beskriva mig... eller inte!?
Jag har egentligen aldrig tänkt på mig själv så men när det gäller mitt utseende så är jag precis det. Jag är född med ett hår som lever sitt eget liv och gör som det vill, ostyriga, vilda lockar som vägrar låta sig styras. Humörshår, passar min person. Jag slipper fundera. Vi accepterar varandra, håret och jag.

Det finns smink och skönhetsprodukter. Jag konsumerar ytterst lite. Vet att jag borde använda hudkräm och lotion för att motverka rynkor men det är inte lätt att lära gamla hundar att sitta. Jag jobbar på det.

När det gäller smink så har jag hittat ett perfekt substitut, jag gör fransförlängning och vips så slipper jag sminka mig! Framför allt slipper jag tvätta bort kladdet innan jag ska sova. Kostar en slant varje månad men med tanke på hur enkelt mitt liv blir så unnar jag mig den lyxen, det passar en lat och fåfäng person som jag :) Håret och tänderna borstas och sen är jag klar! 


Dags för Fashion week i min stad för några av Citys gallerior och boutiquer. Spännande, jag hoppas på stor kreativitet, nytänk och mångfald men känner mig tveksam till verkligheten.

Hittade ett helt underbart klipp på Facebook som jag vill dela med er med tanke på mina förhoppningar.

https://www.facebook.com/NowThisNews/videos/909732239116901/

Vad är väl en bal på slottet...
Dröm dig bort i ett par balklänningar från Rådhuset. Kreationer som tidigare visats i en av deras entréer.

Vår/sommar:


Vinter:

Vet tyvärr inte vem som är formgivare/designer åt dessa skapelser men de har inspirerat och glatt många besökare i vårt fashionabla Rådhus.

Säger bara: kryp ut ur boxen, testa gränser och våga sticka ut. Allt är möjligt och livet blir så mycket roligare. Sätt färg på tillvaron, din färg!

Happy Friday!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar